Bu ürünü %13 indirimle 195,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%13 indirimli

Petsy Verse Antibakteriyel Kedi Kumu Koku Giderici Bebek Pudrası 220 Gr

Markalar Petsy Verse
Barkod: 8684333689020
Hesaplanıyor..
195,00TL 225,00TL
65 TL'den başlayan taksitlerle
Petsy Verse Antibakteriyel Kedi Kumu, evcil hayvan sahiplerinin kedi tuvaletlerinde hijyenik bir ortam sağlamak için tercih ettiği bir üründür. Kedinizin tuvaletini temiz tutmak ve kötü kokuları gidermek için etkili bir çözüm sunar. Bu koku giderici bebek pudrası içeren kedi kumu, antibakteriyel öze... Devamını oku...
Açıklama

Petsy Verse Antibakteriyel Kedi Kumu, evcil hayvan sahiplerinin kedi tuvaletlerinde hijyenik bir ortam sağlamak için tercih ettiği bir üründür. Kedinizin tuvaletini temiz tutmak ve kötü kokuları gidermek için etkili bir çözüm sunar. Bu koku giderici bebek pudrası içeren kedi kumu, antibakteriyel özelliklere sahiptir ve böylece kedinizin sağlığını korur.

Petsy Verse Antibakteriyel Kedi Kumu, 220 gramlik bir ambalajda sunulmaktadır ve kullanımı oldukça pratiktir. Kedinizin tuvaletini temizlemek için küçük bir miktarını kullanmanız yeterlidir. Kötü kokuları hızla absorbe eder ve tuvaleti temiz ve ferah tutar.

Eğer evcil hayvanınızın hijyenine önem veriyor ve onun için en iyisini istiyorsanız, Petsy Verse Antibakteriyel Kedi Kumu'nu tercih edebilirsiniz. Hem sizin hem de kedinizin sağlığı için güvenli bir seçenektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık