Bu ürünü %14 indirimle 30,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

OneVet Strawberry Çilek Aromalı Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr

Markalar OneVet
Barkod: 8683762340441
Hesaplanıyor..
30,00TL 35,00TL
10 TL'den başlayan taksitlerle
Evimizde beslediğimiz sevimli dostlarımızın sağlığı ve hijyeni bizim için son derece önemlidir. Kedilerimizin tuvalet ihtiyaçlarını giderirken kullandıkları kedi kumları da bu konuda oldukça önemli bir rol oynamaktadır. OneVet Strawberry Çilek Aromalı Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr, hem kedilerinizin... Devamını oku...
Açıklama

Evimizde beslediğimiz sevimli dostlarımızın sağlığı ve hijyeni bizim için son derece önemlidir. Kedilerimizin tuvalet ihtiyaçlarını giderirken kullandıkları kedi kumları da bu konuda oldukça önemli bir rol oynamaktadır. OneVet Strawberry Çilek Aromalı Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr, hem kedilerinizin tuvalet ihtiyaçlarını giderirken hem de evinizin hoş kokmasını sağlayan bir üründür.

Bu özel kedi kumu, içeriğindeki çilek aroması sayesinde kötü kokuları etkili bir şekilde giderir ve hoş bir koku bırakır. Aynı zamanda topaklaşma özelliği sayesinde temizliği de kolaylaştırır. Kedilerinizin hassas cilt yapısına uygun olarak üretilmiş olan bu kedi kumu, onların sağlığını da korur.

OneVet Strawberry Çilek Aromalı Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr ile evinizde hem hijyenik bir ortam sağlayabilir hem de kedilerinizin mutluluğunu arttırabilirsiniz. Bu özel ürünü hemen deneyerek farkı siz de hissedin.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık