Bu ürünü %12 indirimle 75,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%12 indirimli

Dr.zoo Bocaditos Biftekli Köpek Ödülü 50gr

Markalar Dr Zoo
Barkod: 7798182081391
Hesaplanıyor..
75,00TL 85,00TL
25 TL'den başlayan taksitlerle
Dr. Zoo Bocaditos Biftekli Köpek Ödülü 50gr, köpeklerinizin sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeni içerisinde ödül almasını sağlayan bir üründür. Bu ödül, köpeklerinizin ihtiyaç duyduğu protein ve diğer besin maddelerini karşılar ve onların enerji seviyelerini artırır.Dr. Zoo Bocaditos Biftekli Köp... Devamını oku...
Açıklama

Dr. Zoo Bocaditos Biftekli Köpek Ödülü 50gr, köpeklerinizin sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeni içerisinde ödül almasını sağlayan bir üründür. Bu ödül, köpeklerinizin ihtiyaç duyduğu protein ve diğer besin maddelerini karşılar ve onların enerji seviyelerini artırır.

Dr. Zoo Bocaditos Biftekli Köpek Ödülü, doğal ve kaliteli içeriklerden üretilmiştir. İçerisindeki biftek parçaları, köpekleriniz için lezzetli bir ödül seçeneği sunar. Aynı zamanda sindirim sistemini destekler ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Bu ödül, köpeklerinizin diş sağlığını da korur. Çiğneme aktivitesini teşvik eder ve diş etlerini güçlendirir. Ayrıca, köpeklerinizin ağız kokusunu da önler.

Dr. Zoo Bocaditos Biftekli Köpek Ödülü, köpeklerinizin eğitim sürecinde de kullanılabilir. Ödül olarak verildiğinde, köpeklerinizin dikkatini çeker ve onlara istenilen davranışları öğretmek için etkili bir yöntem olur.

Sağlıklı ve mutlu bir köpek için, Dr. Zoo Bocaditos Biftekli Köpek Ödülü 50gr tercih edebilirsiniz. Köpeklerinizin beslenmesine önem veren bir hayvansever olarak, onlara en iyi ödülü sunmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık