Bu ürünü %17 indirimle 120,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%17 indirimli

Dibo Kurutulmuş Dana Kelle Derisi Natural Köpek Ödülü 100gr

Markalar DIBO
Barkod: 8681608207767
Hesaplanıyor..
120,00TL 145,00TL
40 TL'den başlayan taksitlerle
Dibo Kurutulmuş Dana Kelle Derisi Natural Köpek Ödülü, köpeklerin sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık ihtiyacını karşılamak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Köpekler için ideal bir köpek ödülü olan bu ürün, doğal ve sağlıklı içeriği ile dikkat çekmektedir.Dana kelle derisi, köpeklerin doğ... Devamını oku...
Açıklama

Dibo Kurutulmuş Dana Kelle Derisi Natural Köpek Ödülü, köpeklerin sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık ihtiyacını karşılamak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Köpekler için ideal bir köpek ödülü olan bu ürün, doğal ve sağlıklı içeriği ile dikkat çekmektedir.

Dana kelle derisi, köpeklerin doğal tüketim alışkanlıklarına uygun olarak çiğnemelerini sağlayan bir yapıya sahiptir. Bu ödül, köpeklerin diş sağlığını korumalarına yardımcı olurken, aynı zamanda çiğneme ihtiyaçlarını da karşılar. Ayrıca, köpeklerin diş etlerini güçlendirir ve temizler.

Dibo Kurutulmuş Dana Kelle Derisi Natural Köpek Ödülü, tamamen doğal ve katkısız bir üründür. İçerisinde yapay renklendirici, koruyucu veya aroma verici gibi zararlı maddeler bulunmaz. Bu sayede, köpeklerin sağlığını tehdit edecek herhangi bir riski ortadan kaldırır.

Ürün, 100 gram ağırlığındadır ve köpeklerin enerji ihtiyaçlarını karşılayacak bir besleyici değere sahiptir. Köpekler için ideal bir ödül olan bu ürün, aynı zamanda eğitim sürecinde de kullanılabilir. Köpeklerin dikkatini çekmek ve onları motive etmek için mükemmel bir seçenektir.

Dibo Kurutulmuş Dana Kelle Derisi Natural Köpek Ödülü, köpek sahiplerinin güvenle tercih edebileceği bir üründür. Köpeklerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunurken, onları ödüllendirmek için mükemmel bir seçenektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık