Bu ürünü %6 indirimle 295,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%6 indirimli

Gardenmix Aktif Karbonlu Marsilya Sabunlu İnce Taneli Kedi Kumu 6 Lt

Markalar Garden Mix
Barkod: 8681085424220
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 245 TL
295,00TL 315,00TL
98.33 TL'den başlayan taksitlerle
Gardenmix Aktif Karbonlu Marsilya Sabunlu İnce Taneli Kedi Kumu 6 ltAktif karbonlu formülü sayesinde kötü kokuları gidermede maksimum etkiye sahiptir. Tamamen doğal bir ürün olup, içerisinde kediniz için zararlı olabilecek hiçbir toksik madde içermez. Yüksek sıvı em me kabiliyetine sahiptir ve bu yü... Devamını oku...
Açıklama

Gardenmix Aktif Karbonlu Marsilya Sabunlu İnce Taneli Kedi Kumu 6 lt

Aktif karbonlu formülü sayesinde kötü kokuları gidermede maksimum etkiye sahiptir. Tamamen doğal bir ürün olup, içerisinde kediniz için zararlı olabilecek hiçbir toksik madde içermez. Yüksek sıvı em me kabiliyetine sahiptir ve bu yüksek sıvı em me kapasitesi hızlı topaklaşma sağlar. Sıvıyı kısa sürede emerek hapseder.

Nemi ve Kokuları Hızla Emer

Doğal olarak içeriğindeki minerallerin geometrik yapıları sayesinde yüksek sıvı emme kabiliyetine sahiptir. Sıvıyı hızla emerek hapseder, böylelikle koku oluşumuna fırsat vermez. Marsilya sabunu esanslı tanecikler sayesinde sıvı ile temas halinde ortama hoş bir koku yayar.

Güçlü Topaklanma

Yüksek sıvı emme özelliği sayesinde hızlı ve güçlü topaklar oluşturur. Dağılmayan güçlü topaklar kumun kolayca temizlenmesini ve geride kalan kumun daha temiz kalarak uzun süreli kullanımını sağlar.

Tozsuz

Yüksek kaliteli Bentonit içeriği özel işlemlerden geçirilerek tozlanma minimum seviyeye (%99,5 tozsuz) indirgenmiştir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık