Bu ürünü %4 indirimle 225,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%4 indirimli

Sandy Kokusuz Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu 10 Kg

Markalar Sandy
Barkod: 8682538315003
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 175 TL
225,00TL 235,00TL
75 TL'den başlayan taksitlerle
Sandy Kokusuz Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu 10 Kg, kedi sahipleri için mükemmel bir tercihtir. Kokusuz formülü, evinizde istenmeyen kokuların yayılmasını önler, böylece evinizi her zaman temiz ve ferah tutabilirsiniz. Sodyum bentonit içeriği sayesinde idrarı ve dışkıyı hızla topaklaştırır, te... Devamını oku...
Açıklama

Sandy Kokusuz Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu 10 Kg, kedi sahipleri için mükemmel bir tercihtir. Kokusuz formülü, evinizde istenmeyen kokuların yayılmasını önler, böylece evinizi her zaman temiz ve ferah tutabilirsiniz. Sodyum bentonit içeriği sayesinde idrarı ve dışkıyı hızla topaklaştırır, temizlik işlemini kolaylaştırır.

Bu kum, 10 kg'lık bir ambalajda sunulur, bu da uzun süreli kullanım sağlar ve size sık sık kum değiştirme zahmetinden kurtarır. Topaklanan yapısı sayesinde kedinizin tuvaletini temizlemek de daha pratik hale gelir.

Sandy Kokusuz Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu, kedinizin hijyenini sağlarken, evinizdeki hava kalitesini korur. Kokusuz olmasıyla bilinen bu kedi kumu, kedi sahiplerinin ve evcil dostlarının memnuniyetini sağlamak için tasarlanmıştır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık