Bu ürünü %13 indirimle 195,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%13 indirimli

Bio Pet Active Kedi ve Köpek Deri ve Tüy Bakım Spray 100 ML

Markalar Bioteknik
Barkod: 8698931092403
Hesaplanıyor..
195,00TL 225,00TL
65 TL'den başlayan taksitlerle
Bio PetActive GeranioMint Bit Pire Kene Spreyi 100mlBio GeranioMint | Deri – Tüy Bakım ÜrünüBio GeranioMint Kedi ve köpeklerde cilt ve tüylerin sağlıklı ve parlak olmasını sağlamada, pire, kene ve bitlerden ileri gelen cilt tahrişlerini gidermede yardımcı olur.Geraniol, gül yağı, sitronella yağı ve ... Devamını oku...
Açıklama

Bio PetActive GeranioMint Bit Pire Kene Spreyi 100ml

Bio GeranioMint | Deri – Tüy Bakım Ürünü

Bio GeranioMint Kedi ve köpeklerde cilt ve tüylerin sağlıklı ve parlak olmasını sağlamada, pire, kene ve bitlerden ileri gelen cilt tahrişlerini gidermede yardımcı olur.

Geraniol, gül yağı, sitronella yağı ve palmarosa yağı gibi çeşitli aromatik bitkilerin uçucu yağlarında bulunan önemli bir monoterpenoid ve bir alkolüdür. Geraniol çeşitli biyokimyasal ve farmakolojik özellikler sergiler. Yapılan araştırmalar, Geraniol’ün bitki kaynaklı böcek kovucu olarak etkili olduğunu göstermiştir ve çeşitli çalışmalarda antimikrobiyal ajan olarak potansiyeli vurgulanmıştır.

Nane ve Karanfil Yağı Koku verici ve nemlendirici özelliklere sahiptir.

Kullanım Şekli ve Dozu: Kedi ve köpeklerin tüyleri derisi görülecek şekilde kabartılır.15 cm uzaklıktan kuyruktan püskürtmeye başlayarak spray hızlı bir şekilde hareket ettirilerek ve hayvanın tüm vücudunu bacakları ve alt kısmıda dahil olmak üzere kaplandığın emin olarak bütün tüyleri ıslanıncaya kadar püskürtülür. Tüyler çıkış yönüne doğru fırçalanır. Gerekirse 15 gün sonra tekrarlanır.

Hedef Tüyler İçin Uyarılar:

Gözlere veya yüze püskürtülmemelidir. Gental bölgelere temas ettirimemelidir.12 haftalıktan küçük hayvanlarda kullanılmamalıdır. Ürün yaşlı, gebe veya emziren hayvanlarda kullanılmadan önce bir veteriner hekime danışılmalıdır.

Uygulayıcı ve Veteriner Hekime Özel Uyarılar:

Gözde ve cilte tahrişe neden olabilir. Cilt, göz veya kıyafetle temasından kaçınılmalıdır. Gözle temasta gözler açık olarak 15-20 dk akar suda yıkanmalı, varsa ilk 5 dk sonra kontak lensler çıkarıldıktan sonra gözün yıkanmasına devam edilmelidir. Solunduktan sonra kişi temiz havaya çıkarılmalıdır. Her kullanımdan sonra ellerinizi su ve sabun ile iyice yıkayınız. Tahriş meydana gelirse, evcil hayvanınızı şampuanla yıkayınız.

Genel Uyarılar

Ürünü yiyecek, içecek ve yem maddelerinden uzakta saklayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık