Bu ürünü %17 indirimle 625,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%17 indirimli
ücretsiz kargo

Stylish Skin Renewing Massage Oil Cilt Yenileyici Masaj Yağı 200 ML

Markalar Stylish
Barkod: 0753275950326
Hesaplanıyor..
625,00TL 750,00TL
208.33 TL'den başlayan taksitlerle
Stylish Skin Renewing Massage Oil Cilt Yenileyici Masaj Yağı 200 MLNeden stylısh cilt yenileyici masaj yağını tercih etmelisiniz?Kedi ve köpeğinizin cildinin üzerinde oluşan lekeleri ve kızarıklıkların giderilmesini sağlar.Cilt üzerindeki hasarları önler ve orijinal kıl renginin bozulmamasını sağlar... Devamını oku...
Açıklama

Stylish Skin Renewing Massage Oil Cilt Yenileyici Masaj Yağı 200 ML

Neden stylısh cilt yenileyici masaj yağını tercih etmelisiniz?

Kedi ve köpeğinizin cildinin üzerinde oluşan lekeleri ve kızarıklıkların giderilmesini sağlar.

Cilt üzerindeki hasarları önler ve orijinal kıl renginin bozulmamasını sağlar.

İçerisinde kullanılan yağlar sayesinde kılların nemlenme oranını destekler

Kedi ve köpeğin kurumuş ve canlılığını kaybetmiş kıllarında antibakteriyel,dezenfektan ve antieflamatuar etkisiyle cildi iyileştirir.

Kedi ve köpeğin cildinin kaybetmiş olduğu gerekli mineralleri ve kolojeni geri kazanmasına yardımcı olur. Eştirir.

Stylısh cilt yenileyici masaj yağının kullanım şekli

  • Avucunuza küçük bir miktar alın. (1-3 ml)
  • Avucunuzu birbirine sürtün.
  • Ellerinizi evcil hayvanınızın kürkünden geçirin, cilde ve kürke sürtün dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın 15 dk derisine ve cildine nüfuz etmesine izin verin sonrasında evcil hayvanınızın tüylerini onu rahatsız etmeyecek şekilde tarayın.

Cilt yenileyici masaj yağı:

Kullanımı: avucunuza küçük bir miktar alın.(1-3 ml) avucunuzu birbirine sürtün. Ellerinizi köpeğinizin kürkünden geçirin, cilde ve kürke sürtün. Dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın. 15 dakika derisine ve cildine nüfuz etmesine izin verin. Sonrasında ise evcil hayvanınızı rahatsız etmeyecek şekilde kürkünü tarayın.

Yararları: çokça zengin ve eşsiz içerikli içerikli doğal esansiyel yağın yararı tüy dökülmesini azaltır, tüy parlaklığını artırır, tüyleri yumuşatır, köpeği rahatlatır, stresi azaltır ve sakinleştirir. Evcil hayvanlar için uygun olan cilt yenileyici doğal masaj yağı, köpekler için stresli durumlarda sakin bir ruh hali sağlamaya yardımcı olur. Sert yaz aylarında bile evcil hayvanlarda kaygı ve hiperaktiviteye etkili bir şekilde yardımcı olur.2 hafta bir kullanımla beraber cildin ve kürkün daha parlak ve gözle görülür ölçüde yenilendiği fark edilir.

İçindekiler: olea europaea fruit oil, punica granatum seed oil, salvia hispanica, borago,Officinalis seed oil, oenothera biennis oil, citrus sinensis peel oil expressed, lavandula,Hybrida herb oil, pogostemon cablin leaf oil, cedrus atlantica bark oil, citrus bergamia,Peel oil expressed.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık