Bu ürünü %15 indirimle 250,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%15 indirimli

Wahlen Relax Paste Sakinleştirici Kedi Macunu 85 ml

Markalar Wahlen
Barkod: 8683809003025
Hesaplanıyor..
250,00TL 295,00TL
83.33 TL'den başlayan taksitlerle
Wahlen Relax Paste Sakinleştirici Kedi Macunu 85 mlWahlen Kedi Macunu Relax Paste, stresin neden olduğu olumsuz davranışları ve sağlık sorunlarını azaltmaya yönelik bir üründür. Stres, kedilerde mobilyaların aşırı tırmalanması, hijyen kurallarına uymama, içeriye idrar yapma veya kusma gibi istenmeye... Devamını oku...
Açıklama

Wahlen Relax Paste Sakinleştirici Kedi Macunu 85 ml

Wahlen Kedi Macunu Relax Paste, stresin neden olduğu olumsuz davranışları ve sağlık sorunlarını azaltmaya yönelik bir üründür. Stres, kedilerde mobilyaların aşırı tırmalanması, hijyen kurallarına uymama, içeriye idrar yapma veya kusma gibi istenmeyen davranışlara neden olabilir. Veterinere gitme, aile durumunda değişiklik, seyahatler, evde tadilat veya taşınma gibi çeşitli faktörler kedilerde stresin yaygın nedenleridir.

Wahlen Relax Paste, stresi azaltmaya ve kedinin hayatını kolaylaştırmaya yardımcı olan önemli içeriklere sahiptir. Kaliforniya gelinciğinin sakinleştirici etkisi stresi azaltırken, kantaronun ağrı kesici ve hafif antidepresan etkisi vardır. L-Triptofan, serotonin hormonu salgılatarak kedinin mutluluk seviyesini artırırken, beta-glukan stres kaynaklı enfeksiyon riskini azaltır.

Bu ürün, kediler için tamamlayıcı bir mama olarak kullanılır ve hem kronik hem de akut stres reaksiyonlarını azaltarak kedinin sağlık ve refahını destekler.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık