Bu ürünü %25 indirimle 30,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%25 indirimli

Teng Çek Bırak Fare Kedi Oyuncağı 9cm (Karışık Renklerde) 1 Adet

Markalar Teng
Barkod: 1543743943771
Hesaplanıyor..
30,00TL 40,00TL
10 TL'den başlayan taksitlerle
Teng Çek Bırak Fare Kedi Oyuncağı 9cm (Karışık Renklerde) 1 Adet, kedinizin eğlenceli vakit geçirmesi için ideal bir oyuncaktır. Bu oyuncak, kedinizin doğal avcılık içgüdüsünü harekete geçirerek onun hem fiziksel hem de zihinsel olarak aktif kalmasını sağlar. Kedinizin reflekslerini geliştirmek ve e... Devamını oku...
Açıklama

Teng Çek Bırak Fare Kedi Oyuncağı 9cm (Karışık Renklerde) 1 Adet, kedinizin eğlenceli vakit geçirmesi için ideal bir oyuncaktır. Bu oyuncak, kedinizin doğal avcılık içgüdüsünü harekete geçirerek onun hem fiziksel hem de zihinsel olarak aktif kalmasını sağlar. Kedinizin reflekslerini geliştirmek ve enerjisini atmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Teng Çek Bırak Fare Kedi Oyuncağı, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve sağlığa zararlı hiçbir madde içermez. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabilir ve kedinizin favori oyuncağı haline gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca karışık renklerde olması, kedinizin dikkatini çekerek daha fazla ilgisini çekmesini sağlar.

Kediniz için eğlenceli ve güvenli bir oyuncağa sahip olmak istiyorsanız, Teng Çek Bırak Fare Kedi Oyuncağını tercih edebilirsiniz. Hem kedinizin hem de sizin mutluluğunuzu artıracak bu oyuncak, evcil dostunuzun keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacaktır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık