Bu ürünü %13 indirimle 35,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%13 indirimli

Miglior Gatto Tavşan Etli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi 85gr

Markalar Miglior Gatto
Barkod: 8007520014632
Hesaplanıyor..
35,00TL 40,00TL
11.66 TL'den başlayan taksitlerle
Miglior Gatto Tavşan Etli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi, kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besin ögelerini karşılayan sağlıklı bir seçenektir. İçeriğindeki tavşan eti, kedilerin protein ihtiyacını karşılayarak sağlıklı bir kas yapısının korunmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kısırlaştırılmış kediler... Devamını oku...
Açıklama

Miglior Gatto Tavşan Etli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi, kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besin ögelerini karşılayan sağlıklı bir seçenektir. İçeriğindeki tavşan eti, kedilerin protein ihtiyacını karşılayarak sağlıklı bir kas yapısının korunmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiş olması, kilo kontrolü sağlanmasına ve idrar yolu sağlığının korunmasına yardımcı olur.

Miglior Gatto Tavşan Etli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi, doğal içeriği sayesinde sindirim sistemi sağlığını destekler ve sindirim problemlerini önler. Ayrıca içerdiği vitamin ve minerallerle kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirir ve genel sağlık durumunu destekler.

Eğer siz de kedinizin sağlığına önem veren bir kedi sahibiyseniz, ona Miglior Gatto Tavşan Etli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi'ni gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kedinizin hem lezzetli hem de sağlıklı bir beslenme deneyimi yaşamasını istiyorsanız, Miglior Gatto konservelerini deneyebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık