Bu ürünü %13 indirimle 35,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%13 indirimli

Miglior Gatto Biftekli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi 85gr

Markalar Miglior Gatto
Barkod: 8007520014618
Hesaplanıyor..
35,00TL 40,00TL
11.66 TL'den başlayan taksitlerle
Miglior Gatto Biftekli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi 85gr, kediler için özel olarak formüle edilmiş bir kedi mamasıdır. İçeriğindeki biftek ile kedilerin protein ihtiyacını karşılayarak sağlıklı bir beslenme sağlar. Aynı zamanda kısırlaştırılmış kediler için özel olarak hazırlanmış olan bu konser... Devamını oku...
Açıklama

Miglior Gatto Biftekli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi 85gr, kediler için özel olarak formüle edilmiş bir kedi mamasıdır. İçeriğindeki biftek ile kedilerin protein ihtiyacını karşılayarak sağlıklı bir beslenme sağlar. Aynı zamanda kısırlaştırılmış kediler için özel olarak hazırlanmış olan bu konservenin içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde kedilerin bağışıklık sistemini destekler.

Miglior Gatto Biftekli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi 85gr, kedilerin sindirim sistemine de uygun bir şekilde formüle edilmiştir. Sindirim sorunları yaşayan kediler için ideal bir seçenek olan bu konservenin düzenli olarak tüketilmesi, kedilerin sindirim sağlığını korumaya yardımcı olur.

Kediler için özel olarak üretilen bu konservenin lezzetli biftekli tadı, kedilerin iştahını kabartır ve keyifle tüketmelerini sağlar. Miglior Gatto Biftekli Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi 85gr, kedilerin sağlıklı ve dengeli bir beslenme programı için ideal bir seçenektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık