Bu ürünü %9 indirimle 295,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%9 indirimli

Plast Art Kedi ve Köpekler için Hazneli Mama ve Su Kabı 1.5 Lt Kahverengi

Markalar Plast Art
Barkod: 8696219415067
Hesaplanıyor..
295,00TL 325,00TL
98.33 TL'den başlayan taksitlerle
Plast Art markası tarafından üretilen Hazneli Mama ve Su Kabı, kedi ve köpekler için özel olarak tasarlanmış bir üründür. 1.5 litrelik kapasitesi sayesinde evcil hayvanınızın tüm gün boyunca ihtiyacı olan mama ve suyu kolayca sağlayabilirsiniz. Kahverengi rengi ile şık bir görünüme sahip olan bu mam... Devamını oku...
Açıklama

Plast Art markası tarafından üretilen Hazneli Mama ve Su Kabı, kedi ve köpekler için özel olarak tasarlanmış bir üründür. 1.5 litrelik kapasitesi sayesinde evcil hayvanınızın tüm gün boyunca ihtiyacı olan mama ve suyu kolayca sağlayabilirsiniz. Kahverengi rengi ile şık bir görünüme sahip olan bu mama ve su kabı, plastik malzemeden üretilmiştir ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunar.

Plast Art Hazneli Mama ve Su Kabı, evcil hayvanınızın beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Pratik kullanımı sayesinde temizliği de oldukça kolaydır. Ayrıca, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabilir ve evcil dostunuzun keyifle yemek ve su içmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer siz de evcil hayvanınız için sağlıklı ve kullanışlı bir mama ve su kabı arıyorsanız, Plast Art Hazneli Mama ve Su Kabı'nı tercih edebilirsiniz. Hem sizin hem de evcil dostunuzun memnuniyeti için tasarlanmış bu ürünü hemen satın alarak deneyebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık