Bu ürünü %11 indirimle 250,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%11 indirimli

Snacky Beyaz Köpek Çiğneme Kemiği 25cm (270g)

Markalar Snacky
Barkod: 8682631205126
Hesaplanıyor..
250,00TL 280,00TL
83.33 TL'den başlayan taksitlerle
Snacky Beyaz Köpek Çiğneme Kemiği 25cm (270g)Snacky Beyaz Köpek Çiğneme Kemiği, köpekler için özel olarak üretilmiş ödül kemiklerinden biridir. Köpeklerin doğal içgüdüleri olan kemirme ihtiyacını giderirken aynı zamanda dişlerde oluşabilecek tartar ve plak birikimini önlemeye yardımcı olur. Köpeğini... Devamını oku...
Açıklama

Snacky Beyaz Köpek Çiğneme Kemiği 25cm (270g)

Snacky Beyaz Köpek Çiğneme Kemiği, köpekler için özel olarak üretilmiş ödül kemiklerinden biridir. Köpeklerin doğal içgüdüleri olan kemirme ihtiyacını giderirken aynı zamanda dişlerde oluşabilecek tartar ve plak birikimini önlemeye yardımcı olur. Köpeğinizin çene yapısını güçlendirirken eğlenceli vakit geçirmesini sağlar.

İçeriğinde %100 ham deri bulunan bu çiğneme kemiği, doğal bir yapıya sahiptir ve köpeğinizin sağlıklı bir şekilde kemirmesini sağlar.

Analiz değerlerine göre yüksek protein içeriği ile köpeğinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılar. Ayrıca düşük yağ ve selüloz oranı ile dengeli bir beslenme sağlar.

Snacky çiğneme kemiği, köpeğinizin diş, diş eti ve ağız sağlığını korumaya yardımcı olur. Diş taşı, tartar ve plak oluşumunu engelleyerek ağız kokusunu azaltır.

Ayrıca, bu çiğneme kemiği oyun aktivitelerinde kullanılarak köpeğinizin eğlenceli vakit geçirmesine ve öğrenme içgüdüsünün gelişmesine katkı sağlar.

Köpeklerin damak zevkine göre özenle hazırlanan bu çiğneme kemiği, dostunuza ödül olarak vererek eğitimini kolaylaştırabilir ve onun mutluluğuna katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık