Bu ürünü %8 indirimle 475,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%8 indirimli
ücretsiz kargo

Garden Mix Tavuk ve Kuzulu Kedi Kreması xxl 24x15gr

Markalar Garden Mix
Barkod: 8681085428747
Hesaplanıyor..
475,00TL 515,00TL
158.33 TL'den başlayan taksitlerle
Garden Mix Tavuk ve Kuzulu Kedi Kreması XXL, kedilerinizin ihtiyaç duyduğu protein ve besin maddelerini sağlamak için özel olarak tasarlanmış besleyici bir atıştırmalıktır. Bu büyük boy pakette, 24 adet 15 gramlık kedi kremi bulunmaktadır, böylece kedilerinizi uzun bir süre boyunca besleyebilirsiniz... Devamını oku...
Açıklama
Garden Mix Tavuk ve Kuzulu Kedi Kreması XXL, kedilerinizin ihtiyaç duyduğu protein ve besin maddelerini sağlamak için özel olarak tasarlanmış besleyici bir atıştırmalıktır. Bu büyük boy pakette, 24 adet 15 gramlık kedi kremi bulunmaktadır, böylece kedilerinizi uzun bir süre boyunca besleyebilirsiniz.

Özel formülü, yüksek kaliteli tavuk ve kuzu eti içerir. Tavuk, kedilerin ihtiyaç duyduğu temel amino asitleri sağlarken, kuzu eti de zengin bir protein kaynağıdır. Bu sayede kedinizin sağlıklı kas yapısını destekler ve enerji seviyelerini yükseltir.

Garden Mix Tavuk ve Kuzulu Kedi Kreması XXL, kedilerinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir tercihtir. Besleyici içeriği ve lezzetli tadıyla kedilerinizin favorisi olacak bu özel krem, onların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlayacaktır.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık