Bu ürünü %11 indirimle 125,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%11 indirimli

Garden Mix Kuzulu ve Kedi OtluKedi Kreması 5x15gr

Markalar Garden Mix
Barkod: 8681085428686
Hesaplanıyor..
125,00TL 140,00TL
41.66 TL'den başlayan taksitlerle
Garden Mix'in Kuzulu ve Kedi Otlu Kedi Kreması, kedilerinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış, sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Bu özel krem, kuzu eti ile zenginleştirilmiş olup, kedilerin ihtiyaç duyduğu yüksek kaliteli protein kaynağını sağlar.Kedi otu ise k... Devamını oku...
Açıklama

Garden Mix'in Kuzulu ve Kedi Otlu Kedi Kreması, kedilerinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış, sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Bu özel krem, kuzu eti ile zenginleştirilmiş olup, kedilerin ihtiyaç duyduğu yüksek kaliteli protein kaynağını sağlar.

Kedi otu ise kediler için doğal bir iştah açıcıdır ve kedinizin beslenme düzenine çeşitlilik katarak onları mutlu eder. Ayrıca, kedi otu sindirim sistemini destekler ve kedilerin sağlıklı bir şekilde sindirim yapmasına yardımcı olur.

Garden Mix Kuzulu ve Kedi Otlu Kedi Kreması, kedilerinizin sağlığını ve mutluluğunu ön planda tutan bir kedi sahibi için mükemmel bir tercihtir. Besleyici içeriği ve çekici lezzetiyle kedilerinizin favorisi olacak bu özel krem, onların iştahını kabartacak ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olacaktır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık