Bu ürünü %20 indirimle 120,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%20 indirimli

Pet Vogue Titreşimli Fare Kedi Oyuncağı 6x4 cm

Markalar Demirhan
Barkod: 2023080800047
Hesaplanıyor..
120,00TL 150,00TL
40 TL'den başlayan taksitlerle
Pet Vogue Titreşimli Fare Kedi Oyuncağı, kedilerin doğal avcılık içgüdülerini tatmin eden ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan özel bir oyuncaktır. Bu oyuncak, gerçekçi fare tasarımı ve titreşimli özelliği ile kedilerin dikkatini çeker. Kedinizin reflekslerini ve koordinasyonunu geliştirmeye ya... Devamını oku...
Açıklama

Pet Vogue Titreşimli Fare Kedi Oyuncağı, kedilerin doğal avcılık içgüdülerini tatmin eden ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan özel bir oyuncaktır. Bu oyuncak, gerçekçi fare tasarımı ve titreşimli özelliği ile kedilerin dikkatini çeker. Kedinizin reflekslerini ve koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olan bu oyuncak, onların fiziksel ve zihinsel sağlığını destekler. Ayrıca, kediler için hareketli ve eğlenceli bir oyun arkadaşı olmasıyla da bilinir.

Pet Vogue Titreşimli Fare Kedi Oyuncağı, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Kedinizin enerjisini atmasına yardımcı olurken aynı zamanda onların mutluluğunu ve iyilik halini artırır. Bu oyuncakla kedilerinizin oyun ve eğlence dolu anlar yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık