Bu ürünü %8 indirimle 340,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%8 indirimli

Biokats Pelet Eco Light Kokusuz Kedi Kumu 5lt

Markalar Gimcat
Barkod: 4002064613505
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 290 TL
340,00TL 370,00TL
113.33 TL'den başlayan taksitlerle
Biokat's Eco Light Kedi Kumu, doğal bitki liflerinden yapılmış bir topaklaşan kedi kumudur. %500'e varan emicilik özelliği sayesinde istenmeyen kokuları hızla emer ve uzun süre bastırır. Ayrıca tozsuz bir yapıya sahiptir ve kedinizin pençelerine yapışmaz. Bu kedi kumu, doğal bitki liflerinden oluşan... Devamını oku...
Açıklama
Biokat's Eco Light Kedi Kumu, doğal bitki liflerinden yapılmış bir topaklaşan kedi kumudur. %500'e varan emicilik özelliği sayesinde istenmeyen kokuları hızla emer ve uzun süre bastırır. Ayrıca tozsuz bir yapıya sahiptir ve kedinizin pençelerine yapışmaz. Bu kedi kumu, doğal bitki liflerinden oluşan bir yapıya sahiptir. Kokuları etkili bir şekilde emer ve ortamı ferah tutar. %100 biyo-bozunur bir üründür, dolayısıyla çevreye zarar vermeden doğal olarak çözünür.
Biokat's Eco Light Kedi Kumu, topaklaşabilen bir yapıya sahiptir. Bu, temizlik işlemini kolaylaştırır ve kum kabını daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Tozsuz bir yapıya sahip olduğu için evinizde toz oluşumunu engeller. Bu kedi kumunu tuvalette birden fazla yığın olarak atmayın. Geri kalan kedi kumu, sadece kompost veya organik atık kutusuna atılmalıdır. Bu şekilde, doğal olarak geri dönüşüme katkıda bulunabilirsiniz.
Biokat's Eco Light Kedi Kumu, doğal bileşenleri ve etkili özellikleriyle kedinizin hijyenik bir ortamda tutulmasına yardımcı olur.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık