Bu ürünü %6 indirimle 220,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%6 indirimli

Matatabi Cats Matatabi Cat Mint Stick 6'lı 12CM Kedi Otlu

Markalar Demirhan
Barkod: 2023033101924
Hesaplanıyor..
220,00TL 235,00TL
73.33 TL'den başlayan taksitlerle
Matatabi Cats Matatabi Cat Mint Stick 6'lı 12CM Kedi Otlu%100 Saf Doğal - Silvervine bitkisinden yapılmış %100 doğal ahşap çubuk. Hiçbir katkı maddesi veya koruyucu madde içermediğinden, kedilerin oyun sırasında çiğnemesi ve parçalaması güvenlidir. Doğal kedi oyuncakları, kedinizin büyümesine, rahat... Devamını oku...
Açıklama

Matatabi Cats Matatabi Cat Mint Stick 6'lı 12CM Kedi Otlu

%100 Saf Doğal - Silvervine bitkisinden yapılmış %100 doğal ahşap çubuk. Hiçbir katkı maddesi veya koruyucu madde içermediğinden, kedilerin oyun sırasında çiğnemesi ve parçalaması güvenlidir. Doğal kedi oyuncakları, kedinizin büyümesine, rahatlamasına ve korkularından kurtulmasına yardımcı olur! Sakinleştirici etki gösterir ancak koklandığında uyarıcı etki yapar. Kediniz çok heyecanlanacak ve eğlenceli ve eğlenceli davranışlar sergileyecektir. Bu Silvervine kedi çiğneme çubuğu, ev taşıma veya veterineri ziyaret etme gibi stresli veya kaygı uyandıran olaylar sırasında kullanışlıdır. Kedinin sindirimi ve ağız sağlığına faydalıdır - Kedinin sindirimi ve ağız sağlığına faydalıdır.

Silvervine Çubukları, yağlı nefesi ortadan kaldırmak ve ağız sağlığını iyileştirmek için plak ve tartarı etkili bir şekilde gidererek kedilerin diş etlerini korur. Sağlıklı çiğneme davranışını destekler ve doğal bir diş fırçası gibi davranırlar. Kullanımı kolay - Çubuk, ilk başladığınızda olduğu gibi aynı etkiye sahip değilse, kedinizin tekrar kazanabileceği gücü yenilemek için çubuğun kabuğunu biraz ovalayın veya kullanılmış katmanı soyun. Bir çubuk birçok kez tekrar kullanılabilir. Verilerimiz, kedilerin ısırması için en iyi uzunluğun 4,7 santimetre olduğunu gösteriyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık