Bu ürünü %21 indirimle 75,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%21 indirimli

Proline Tavuklu Yavru Kedi Maması 400 G

Markalar Proline
Barkod: 8698995030755
Hesaplanıyor..
75,00TL 95,00TL
25 TL'den başlayan taksitlerle
Proline Tavuklu Yavru Kedi Maması 400 G: Sağlıklı Büyüme İçin İdeal BeslenmeProline'un özel formülü ile hazırlanan Tavuklu Yavru Kedi Maması, yavru kedilerin büyüme döneminde ihtiyaç duydukları besinleri sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Lezzetli tavuk içeriği ve dengeli besin profili ile kedinizin ... Devamını oku...
Açıklama

Proline Tavuklu Yavru Kedi Maması 400 G: Sağlıklı Büyüme İçin İdeal Beslenme

Proline'un özel formülü ile hazırlanan Tavuklu Yavru Kedi Maması, yavru kedilerin büyüme döneminde ihtiyaç duydukları besinleri sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Lezzetli tavuk içeriği ve dengeli besin profili ile kedinizin sağlıklı bir büyüme süreci geçirmesine yardımcı olur.

İçeriğindeki yüksek kaliteli tavuk eti, kedinizin protein ihtiyacını karşılamak için mükemmel bir kaynaktır. Protein, yavru kedilerin kas gelişimini destekler ve enerji seviyelerini yüksek tutar. Ayrıca, içerdiği özel vitamin ve mineraller, yavru kedinizin kemik ve diş sağlığını destekler.

Proline Tavuklu Yavru Kedi Maması, içeriğindeki özel yağlar ve yağ asitleri sayesinde yavru kedilerin cilt sağlığını korur ve tüylerinin parlaklığını artırır. Ayrıca, bu mama sindirim sistemini destekleyen lif içeriği ile de bilinir, böylece yavru kedinizin hassas sindirim sistemine uygun bir seçenek sunar.

Pratik 400 gram ambalajıyla Proline Tavuklu Yavru Kedi Maması, günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için uygun ve kullanışlı bir seçenektir. Yavru kedinizin sağlıklı büyüme sürecine katkıda bulunmak ve ona lezzetli bir besin sunmak istiyorsanız, Proline'un bu özel mamayı tercih edebilirsiniz.


İçindekiler:
İşlenmiş Hayvansal Protein, Buğday, mısır, Hayvansal Yağ, Buğday Kepeği, Bonkalit, Mısır Gluteni, Kurutulmuş Şeker Pancarı, Ciğer Aroması, Tuz, Keten Tohumu, Kuru Bira Mayası, Taurin
Mineraller:
Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Potasyum, Klorür, Demir, Selenyum.

Uyarılar:
Kuru ve serin bir ortamda paketin ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
Kuru mamanın yanında kedinizin su kabında daima temiz içme suyu bulundurunuz.
İnsan Gıdası olarak kullanılmamalıdır.

  • Ham Protein: %36
  • Ham Yağ : %20
  • Ham Selüloz: %3
  • Ham Kül : %8
  • E-672 Vitamin A : 18000IU/kg
  • E-671 Vitamin D3 : 1500IU/kg
  • 3a700 Vitamin E : 200 mg/kg
  • Stay Vitamin C: 200 mg/kg
  • Taurin: 1500 mg/kg
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık