Bu ürünü %14 indirimle 250,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

Bio AviCare Kafes Kuşları ve Güvercinler İçin Cilt-Tüy Bakımı 150 ml

Markalar Bio Petactive
Barkod: 8698931091307
Hesaplanıyor..
250,00TL 290,00TL
83.33 TL'den başlayan taksitlerle
Bio-Avicare Aerosol, formülünde bulunan Palmarosa yağı Cymbopogon marti bitkisinden elde edilir. Alternatif tedavide kullanılan palmarosa yağı nemlendirici özelliği ile kafes kuşları ve güvercinlerin cilt ve tüylerinin sağlıklı ve parlak olmasını sağlar.Ayrıca Palmarosa oil doğal bir bit/pire/kene u... Devamını oku...
Açıklama

Bio-Avicare Aerosol, formülünde bulunan Palmarosa yağı Cymbopogon marti bitkisinden elde edilir. Alternatif tedavide kullanılan palmarosa yağı nemlendirici özelliği ile kafes kuşları ve güvercinlerin cilt ve tüylerinin sağlıklı ve parlak olmasını sağlar.

Ayrıca Palmarosa oil doğal bir bit/pire/kene uzaklaştırıcıdır. Bio-Avicare Aerosol, cildin doğal yağ dengesini korur.Kafes kuşlarının kendi kendilerini gagalayıp tüylerini koparmalarından ileri gelen yara ve berelerin tedavisinde yardımcı olur.Bio-Avicare Aerosol, pire, kene ve bitlerden ileri gelen cilt tahrişlerini giderir.

Kullanım Önerisi

Kafes kuşları ve güvercinlerin deri ve tüylerine 15 cm uzaklıktan 2.3 defa püskürtülür. Gerekirse 15 gün sonra tekrarlanabilr.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık