Bu ürünü %14 indirimle 280,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

The Best Kemirgen Yemi 1.25 Kg

Markalar Gold Wings
Barkod: 8681299607518
Hesaplanıyor..
280,00TL 325,00TL
93.33 TL'den başlayan taksitlerle
Gold Wings The Best Kemirgen Yemi Pelet Karışımlı 1,25 KgThe Best kemirgen yemi, tavşan, guinea pig, kobay ve hamster gibi kemirgenler için özenle hazırlanmış içeriği ile kemirgenleriniz için tam ve dengeli bir beslenme sağlayan, ana yemdir. Kemirgeninizin türüne göre hamster yemi, guinea pig yemi, ... Devamını oku...
Açıklama
Gold Wings The Best Kemirgen Yemi Pelet Karışımlı 1,25 Kg
The Best kemirgen yemi, tavşan, guinea pig, kobay ve hamster gibi kemirgenler için özenle hazırlanmış içeriği ile kemirgenleriniz için tam ve dengeli bir beslenme sağlayan, ana yemdir. Kemirgeninizin türüne göre hamster yemi, guinea pig yemi, tavşan yemi gibi bir yem tercihi yapabileceğiniz gibi genel kemirgen yemlerini de tercih edebilirsiniz. Kafes içerisinde beslenebilen ve cep hayvanları olarak da bilinen en yaygın kemirgen türleri hamster, tavşan ve guinea piglerdir. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlara bakabilcek yeterli yeriniz yoksa ve  bir evcil hayvan sahiplenmek istiyorsanız bir kemirgen sizin için idealdir. 

* The Best kemirgen yeminin içeriği kemirgenlerin doğal beslenme alışkanlıkları ve ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanmıştır.
* Kemirgen yemi içerisinde bulunan peletler kemirgenlerin sindirim sistemini düzenlemeye ve rahatlatmaya yardımcı olur.
* Kemirgen kafesi içerisinde sürekli taze ve temiz içme suyu bulundurulmalı ve kemirgen yemlikleri sürekli kemirgen yemi ile doldurulmalıdır.

Kemirgen Yemi İçeriği;
Bitkisel press pellet (yonca, maydanoz yaprağı, geyik boynuzu, karahindiba, havuç, elma, yabani havuç, sarı papatya, çilek yaprağı), mısır, mısır patlağı, buğday, yulaf, çavdar, aspir, çizgili çekirdek, beyaz çekirdek, kabak çekirdeği, keçiboynuzu, havuç, bezelye, kurutulmuş brokoli, fıstık, pastacılık ürünleri.

Uyarılar;
Serin ve kuru yerde saklayınız.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık