Bu ürünü %20 indirimle 120,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%20 indirimli

Puffy Love Doğal Pamuk ve Okaliptüs Özlü Yüzey Temizleyici 900 Ml

Markalar Puffy Love
Barkod: 8683130001844
Hesaplanıyor..
120,00TL 150,00TL
40 TL'den başlayan taksitlerle
Puffy Love Hayvan Dostu Yüzey Temizleyici 900 mlEvcil hayvanların oyun ve yaşam alanları, mutfak tezgahı, yiyecek hazırlama alanları, zeminler, tuvalet, küvet, duş, klozet, musluk, lavabo temizliğinde kullanılabilir. Doğrudan ya da sulandırarak kullanım için uygundur.Banyo, mutfak, evcil hayvan kayn... Devamını oku...
Açıklama

Puffy Love Hayvan Dostu Yüzey Temizleyici 900 ml

Evcil hayvanların oyun ve yaşam alanları, mutfak tezgahı, yiyecek hazırlama alanları, zeminler, tuvalet, küvet, duş, klozet, musluk, lavabo temizliğinde kullanılabilir. Doğrudan ya da sulandırarak kullanım için uygundur.

Banyo, mutfak, evcil hayvan kaynaklı kötü kokuları önlemeye ve azaltmaya yardımcı olur.

Yüzeylerde etkili temizlik ve parlaklık sağlar.

Evcil hayvan yaşayan evler için özel olarak formüle edilmiştir.

Doğal pamuk, okaliptüs özleri ve 0 doğal kaynaklı temizlik aktifleri içerir.

FAYDALARI :

Kalıntı bırakmaz.

Boya, paraben, fosfat ve klor içermez.

Durulamaya gerek yoktur.

KULLANIM TALİMATI :

Doğrudan Kullanım : Islak bir süngerin üzerine veya doğrudan yüzeye dökün, temizleyin ve nemli bir bezle silin. Güzel temizlik sonuçları için kuru bir bezle kurulayın.

Sulandırarak Kullanım : Yarım kova suya (5 litre) yaklaşık 1 kapak Puffy Love Yüzey Temizleyici dökün. Güzel temizlik sonuçları için kuru bir bezle kurulayın. Durulamaya gerek yoktur.

İÇİNDEKİLER : 

  • <%5 Nanyonik Yüzey Aktif Madde, 
  • Katyonik Yüzey Aktif Madde,
  • Parfüm.

Sucul ortamda uzun süre kalıcı, zararlı etki. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Çevreye verilmesinden kaçının. El,yüz,vücut ve yiyecek temizliğinde kullanmayın. Gıda maddelerinden uzak tutun. Üretim tarihi ve seri no ambalajın üzerindedir.

UYARI : Doğal ahşap,boyalı ahşap,mermer,aliminyum ve muşamba üzerinde kullanmayın. Doğal taşlar veya farklı yüzeylerde kullanmadan önce küçük ve görünmeyen bir yerinde deneyin. Diğer temizlik ürünleriyle karıştırmayın. Yüzey üreticilerinin bakım talimatlarına daima uyun. Direkt olarak insan veya evcil hayvanlar üzerinde uygulamayın.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık