Cango Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 15 KG

Markalar Cango
Barkod: 8681889061959
Yetişkin kedilerin kullanımı için hazırlanmış bir formüle sahip olmaktadır. Bu nedenle kedinizin yetişkinlik sürecine girmesinin ardından kullanımına başlanabilmesi mümkün olmaktadır. Bu da kedinize başka mama alma gereksinimi duymadan ömrünün sonuna kadar tek bir mama ile sağlıklı bir biçimde besle... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Yetişkin kedilerin kullanımı için hazırlanmış bir formüle sahip olmaktadır. Bu nedenle kedinizin yetişkinlik sürecine girmesinin ardından kullanımına başlanabilmesi mümkün olmaktadır. Bu da kedinize başka mama alma gereksinimi duymadan ömrünün sonuna kadar tek bir mama ile sağlıklı bir biçimde beslenebilmesine olanak sağlamaktadır. Mama her ırka mensup olan kedilerin kullanımı için uygun olmaktadır. Bu nedenle kedinizin ırkı ne olursa olsun kedinizi bu mama ile besleyebilmeniz mümkün olmaktadır.

Tavuk aromalı bir tada sahip olmasından dolayı kedinizin damak tadına hitap eden bir yapısı bulunmaktadır. Bu nedenle hem lezzetli hem de sağlıklı bir beslenme imkânını beraberinde getirerek kediniz ile buluşturmaktadır. Üretiminde kedinizin cildine ve tüylerine olumu yönde etki edecek bileşenlerin kullanılmış olmasından dolayı kullanımına başlanmasının ardından geçen kısa bir süre içerisinde kedinizin tüylerindeki gözle görülür değişimi fark edebilmeniz mümkün olmaktadır.

Kedinizin tüyleri çok daha canlı ve parlak bir hal alacaktır. Özenle hazırlanan bir formülü bulunmasından dolayı kullanım gerçekleştirilmesinin ardından kedinizin sağlığında herhangi bir bozulma etkisi ile karşılaşmanız mümkün olmamaktadır. Bu sayede ona her daim sağlıklı bir biçimde beslenebilme imkânı sağlayabilmeniz mümkün olmaktadır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık