Chedy Tavuk Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1.5 Kg

Markalar Chedy
Barkod: 8683347070251
Chedy Tavuk Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kedilerin sağlıklı ve dengeli bir beslenme ihtiyacını karşılamak için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Kısırlaştırılmış kedilerin metabolizması değiştiği için, bu mama onların özel ihtiyaçlarına uyum sağlamak üzere geliştirilmiştir.Bu mama, yüks... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Chedy Tavuk Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kedilerin sağlıklı ve dengeli bir beslenme ihtiyacını karşılamak için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Kısırlaştırılmış kedilerin metabolizması değiştiği için, bu mama onların özel ihtiyaçlarına uyum sağlamak üzere geliştirilmiştir.

Bu mama, yüksek kaliteli tavuk eti içeriği ile protein ihtiyacını karşılamakta ve sağlıklı kas ve dokuların korunmasına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda, içerdiği sağlıklı yağlar ile de enerji sağlamakta ve sindirim sistemini desteklemektedir.

Chedy Tavuk Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması, içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmekte ve hastalıklara karşı koruma sağlamaktadır. Ayrıca, mama içerisinde bulunan lifler sayesinde sindirim sistemi düzenlenmekte ve kilo kontrolü sağlanmaktadır.

Bu özel mama, kedilerin tüy sağlığını da desteklemektedir. İçerdiği omega-3 ve omega-6 yağ asitleri, kedilerin tüylerinin parlak ve sağlıklı kalmasına yardımcı olmaktadır.

Sonuç olarak, Chedy Tavuk Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kedilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere özenle hazırlanmış bir üründür. Sağlıklı ve mutlu bir kedi için tercih edebileceğiniz bu mama, kedilerinizin enerjik ve canlı kalmasına yardımcı olacaktır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık