Bu ürünü %7 indirimle 125,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%7 indirimli

Teng Kedi Oltası Yıldız Şeklinde Peluş Gülen Yüzler

Markalar Teng
Barkod: 8680981540287
Hesaplanıyor..
125,00TL 135,00TL
41.66 TL'den başlayan taksitlerle
Teng Kedi Oltası Yıldız Şeklinde Peluş Gülen Yüzler, günümüzde popüler hale gelen bir oyuncak seçeneği olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu oyuncaklar, çocukların ve hatta yetişkinlerin ilgisini çeken sevimli ve eğlenceli karakterlerden oluşmaktadır.Teng Kedi Oltası, yıldız şeklinde ve peluş bir yapıya ... Devamını oku...
Açıklama

Teng Kedi Oltası Yıldız Şeklinde Peluş Gülen Yüzler, günümüzde popüler hale gelen bir oyuncak seçeneği olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu oyuncaklar, çocukların ve hatta yetişkinlerin ilgisini çeken sevimli ve eğlenceli karakterlerden oluşmaktadır.

Teng Kedi Oltası, yıldız şeklinde ve peluş bir yapıya sahip olmasıyla dikkat çekmektedir. Bu özellikleri sayesinde çocuklar için oldukça çekici bir oyun arkadaşı haline gelmiştir. Peluş yapısı ile yumuşak bir dokunuş hissi sunarken, yıldız şekli ile de görsel olarak farklılık yaratmaktadır.

Gülen yüzler ise oyuncakların sevimli ve neşeli bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır. Çocuklar, bu gülen yüzlerle oynarken keyifli vakit geçirebilir ve hayal güçlerini geliştirebilirler. Aynı zamanda, bu oyuncaklar çocukların duygusal gelişimine de katkıda bulunmaktadır. Gülen yüzler, çocukların mutlu hissetmelerini sağlayarak pozitif bir etki yaratmaktadır.

Teng Kedi Oltası Yıldız Şeklinde Peluş Gülen Yüzler, çocukların hem fiziksel hem de duygusal gelişimine katkıda bulunan bir oyuncak seçeneğidir. Oyun sırasında çocukların el becerileri, görsel algıları ve hayal güçleri gelişirken aynı zamanda mutlu ve neşeli bir ortam da sağlanmaktadır. Bu sebeplerle, Teng Kedi Oltası Yıldız Şeklinde Peluş Gülen Yüzler, çocukların favori oyuncakları arasında yerini almıştır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık