Bu ürünü %16 indirimle 1.050,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%16 indirimli
ücretsiz kargo

Pawise Balkon ve Pencere İçin Kedi Şeffaf Koruma Ağı 6x3m

Markalar Pawise
Barkod: 8886467584046
Hesaplanıyor..
1.050,00TL 1.250,00TL
350 TL'den başlayan taksitlerle
Pawise Balkon Kedi Koruma Şeffaf Ağ, evcil dostlarınızın güvenliği için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Özellikle kedi, köpek ve kuş gibi hayvanların bulunduğu ortamlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. Şeffaf renkteki bu güvenlik ağı, hayvanların balkon veya pencerelerden çıkmalarını ve düşmel... Devamını oku...
Açıklama

Pawise Balkon Kedi Koruma Şeffaf Ağ, evcil dostlarınızın güvenliği için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Özellikle kedi, köpek ve kuş gibi hayvanların bulunduğu ortamlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. Şeffaf renkteki bu güvenlik ağı, hayvanların balkon veya pencerelerden çıkmalarını ve düşmelerini önlemeyi amaçlar.

Ürün, 3 cm x 3 cm genişliğindeki kare parçalardan oluşan ince ve şeffaf yapıdaki fileden üretilmiştir. Dayanıklı malzemeden yapılan ağ, uzun ömürlüdür ve güvenli bir kullanım sağlar. Paket içeriğinde gerdirmek için gereken ip de bulunmaktadır, bu sayede kolayca monte edilebilir.

Pawise Balkon Kedi Koruma Şeffaf Ağ, 6 metre genişlik ve 3 metre uzunluk ölçüleriyle geniş bir alanı kapsayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu ölçüler, geniş balkon veya pencereler için ideal bir güvenlik çözümü sunar, evcil hayvanlarınızın güvenliğini sağlamak için uygun bir seçenektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık