Bu ürünü %18 indirimle 1.555,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Catit Senses 2.0 Oyunlu Mama Standı 37,5x34 cm

Markalar Catit
Barkod: 22517431511
Hesaplanıyor..
1.555,00TL 1.890,00TL
518.33 TL'den başlayan taksitlerle
Catit Senses 2.0 Mama Standı, kedinizin beslenirken zihinsel ve fiziksel yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olan yenilikçi bir besleme aracıdır. Bu oyuncak, kedinizin daha yavaş yemeyi öğrenmesini sağlarken ona eğlenceli bir deneyim sunar. Catit Senses 2.0 Yemek Ağacı, kedinizin doğal avlanma içg... Devamını oku...
Açıklama

Catit Senses 2.0 Mama Standı, kedinizin beslenirken zihinsel ve fiziksel yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olan yenilikçi bir besleme aracıdır. Bu oyuncak, kedinizin daha yavaş yemeyi öğrenmesini sağlarken ona eğlenceli bir deneyim sunar. Catit Senses 2.0 Yemek Ağacı, kedinizin doğal avlanma içgüdüsünü harekete geçiren heyecan verici bir beslenme macerası sunar.

Kediniz, patilerini yan açıklıklardan geçirerek mamayı labirentte hareket ettirir. Yiyecekler açıklıklardan düşer ve kediniz tarafından toplama tepsisinden yenir. Orta seviyede bulunan disk döndürülerek zorluk artırılabilir, bu da yiyeceğin düşmesi gereken açıklıkları azaltarak kediniz için beslenmeyi daha zor hale getirir.

Yeni geliştirilmiş tasarımı, daha küçük açıklıklar ve daha geniş, sağlam bir taban ile besleme labirentinin stabilitesini artırır. Catit Senses 2.0 Yemek Ağacı, kolayca parçalarına ayrılarak temizlenebilir. Her parçayı nötr sabunla elde temizleyip iyice durulamak yeterlidir.

Bu besleme ağacı, tek başına veya diğer Catit Senses 2.0 ürünleriyle birlikte kullanılabilir. Yenilikçi tasarımı sayesinde her yaştan kedi için uygundur ve uzun süreli aktivite sağlayarak kedinizin yemeyi daha yavaş öğrenmesini destekler. Yan açıklıklar, kedinizin el becerisini artırır ve zorluk seviyesi üç seviyede ayarlanabilir.

Catit Senses 2.0 Yemek Ağacı, beyaz ve yeşil renklerde, plastik malzemeden üretilmiştir ve boyutları Ø 37,5 x Y 34 cm'dir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık