Bu ürünü %9 indirimle 2.015,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%9 indirimli
ücretsiz kargo

Araç Koltuk Havuzu ( Gri )

Markalar Lavista Pet
Barkod: 68574258781
Hesaplanıyor..
2.015,00TL 2.205,00TL
671.66 TL'den başlayan taksitlerle
Araç koltuk havuzu, araç koltuklarınızı korumak ve temiz tutmak için son derece önemli bir aksesuardır. Özellikle çocuklu aileler için oldukça pratik olan bu ürün, koltuklarınızı kir, leke ve dökülen sıvılardan korur. Gri renk seçeneği ile aracınıza şık bir görünüm kazandıran araç koltuk havuzu, ayn... Devamını oku...
Açıklama

Araç koltuk havuzu, araç koltuklarınızı korumak ve temiz tutmak için son derece önemli bir aksesuardır. Özellikle çocuklu aileler için oldukça pratik olan bu ürün, koltuklarınızı kir, leke ve dökülen sıvılardan korur. Gri renk seçeneği ile aracınıza şık bir görünüm kazandıran araç koltuk havuzu, aynı zamanda kolay temizlenebilir özelliği ile de dikkat çekmektedir.

Araç koltuk havuzunun aracınızın iç kısmını korumasının yanı sıra, yolculuk esnasında oluşabilecek kazaların da önüne geçer. Özellikle çocukların yemek yemesi ya da içeceklerini dökmeleri durumunda koltuklarınızı koruyarak temizliği kolaylaştırır.

Gri renk seçeneği ile aracınıza uyum sağlayan bu ürünü hemen satın alarak araç koltuklarınızı koruma altına alabilirsiniz. Hem şık hem de kullanışlı olan araç koltuk havuzu, aracınızı temiz tutmanın en pratik yoludur.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık