Bu ürünü %18 indirimle 520,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

AFP K-Nite Işıklı Tasma S 13x13x2 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922033057
Hesaplanıyor..
520,00TL 635,00TL
173.33 TL'den başlayan taksitlerle
Köpek sahipleri için son derece kullanışlı ve şık bir ürün olan AFP K-Nite Işıklı Tasma, köpeğinizin gece yürüyüşlerinde güvenliğini sağlamak için tasarlanmıştır. 13x13x2 cm ölçülerindeki bu tasma, küçük ve orta boyutlu köpekler için uygundur.Tasmanın üzerinde bulunan LED ışık sayesinde köpeğinizin ... Devamını oku...
Açıklama

Köpek sahipleri için son derece kullanışlı ve şık bir ürün olan AFP K-Nite Işıklı Tasma, köpeğinizin gece yürüyüşlerinde güvenliğini sağlamak için tasarlanmıştır. 13x13x2 cm ölçülerindeki bu tasma, küçük ve orta boyutlu köpekler için uygundur.

Tasmanın üzerinde bulunan LED ışık sayesinde köpeğinizin gece görünürlüğü artar ve onun güvenliğini sağlarsınız. Ayrıca tasmanın yanıp sönen modu ile dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Böylece hem sizin hem de köpeğinizin gece yürüyüşleri daha keyifli ve güvenli hale gelir.

AFP K-Nite Işıklı Tasma, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun süre kullanım imkanı sunar. Köpeğinizin boyun çevresine uygun şekilde ayarlanabilen bu tasma, rahat ve konforlu bir kullanım sağlar. Hem şık hem de fonksiyonel olan bu tasma ile köpeğinizin gece yürüyüşleri artık daha keyifli olacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık