Bu ürünü %18 indirimle 535,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

AFP K-Nite Işıklı Tasma M 19x19x2 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922033064
Hesaplanıyor..
535,00TL 650,00TL
178.33 TL'den başlayan taksitlerle
Pet sahipleri için sevimli dostlarının güvenliği her zaman en önemli konulardan biridir. Bu sebeple, evcil hayvanlar için geliştirilmiş olan çeşitli ürünler bulunmaktadır. AFP K-Nite Işıklı Tasma da bu ürünlerden biridir.AFP K-Nite Işıklı Tasma, evcil hayvan sahiplerinin gece yürüyüşlerinde veya kar... Devamını oku...
Açıklama

Pet sahipleri için sevimli dostlarının güvenliği her zaman en önemli konulardan biridir. Bu sebeple, evcil hayvanlar için geliştirilmiş olan çeşitli ürünler bulunmaktadır. AFP K-Nite Işıklı Tasma da bu ürünlerden biridir.

AFP K-Nite Işıklı Tasma, evcil hayvan sahiplerinin gece yürüyüşlerinde veya karanlık ortamlarda petlerini güvende tutmalarına yardımcı olur. 19x19x2 cm boyutlarıyla orta boy petler için uygundur. Tasma üzerinde bulunan ışıklı özellik sayesinde, petinizin görünürlüğünü arttırarak onun güvenliğini sağlar.

Bu tasma, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Ayrıca, rahat bir kullanım sağlayan tasarımıyla da dikkat çeker. Pet sahipleri için pratik bir çözüm olan AFP K-Nite Işıklı Tasma, evcil hayvanların güvenliği için ideal bir seçenektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık