Bu ürünü %18 indirimle 740,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Afp Vintage Kedi Evi Minibüs Oyuncağı

Markalar Afp
Barkod: 847922024543
Hesaplanıyor..
740,00TL 900,00TL
246.66 TL'den başlayan taksitlerle
Afp Vintage Kedi Evi Minibüs Oyuncağı, kedinizin hem eğlenmesini hem de dinlenmesini sağlayacak harika bir oyuncaktır. Bu oyuncağın tasarımı, retro tarzıyla dikkat çekerken aynı zamanda kedinizin konforunu da düşünülmüştür.Kediniz için ideal bir dinlenme ve oyun alanı olan Afp Vintage Kedi Evi Minib... Devamını oku...
Açıklama

Afp Vintage Kedi Evi Minibüs Oyuncağı, kedinizin hem eğlenmesini hem de dinlenmesini sağlayacak harika bir oyuncaktır. Bu oyuncağın tasarımı, retro tarzıyla dikkat çekerken aynı zamanda kedinizin konforunu da düşünülmüştür.

Kediniz için ideal bir dinlenme ve oyun alanı olan Afp Vintage Kedi Evi Minibüs Oyuncağı, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür. Kediniz, bu sevimli minibüs içinde oynayabilir, dinlenebilir ve hatta uyuyabilir.

Afp Vintage Kedi Evi Minibüs Oyuncağı, kedinizin fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Kedinizin sağlıklı bir şekilde vakit geçirmesine yardımcı olurken aynı zamanda onun mutlu ve huzurlu olmasını sağlar.

Eğer kediniz için eğlenceli ve konforlu bir oyuncak arıyorsanız, Afp Vintage Kedi Evi Minibüs Oyuncağı tam da ihtiyacınız olan ürün olabilir. Kediniz için en iyisini istiyorsanız, bu harika oyuncakla onu şımartabilir ve mutlu edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık