Bu ürünü %9 indirimle 665,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%9 indirimli
ücretsiz kargo

Afp K-Nite Işıklı Köpek Tasması

Markalar Afp
Barkod: 847922033071
Hesaplanıyor..
665,00TL 730,00TL
221.66 TL'den başlayan taksitlerle
Afp K-Nite Işıklı Köpek Tasması, köpeğinizin gece yürüyüşlerinde güvenliğini sağlamak için tasarlanmış bir üründür. Bu tasmanın en önemli özelliği, üzerinde bulunan LED ışıklar sayesinde köpeğinizin karanlıkta daha görünür olmasını sağlamasıdır. Böylece araç sürücüleri ve diğer yayalar, köpeğinizi f... Devamını oku...
Açıklama

Afp K-Nite Işıklı Köpek Tasması, köpeğinizin gece yürüyüşlerinde güvenliğini sağlamak için tasarlanmış bir üründür. Bu tasmanın en önemli özelliği, üzerinde bulunan LED ışıklar sayesinde köpeğinizin karanlıkta daha görünür olmasını sağlamasıdır. Böylece araç sürücüleri ve diğer yayalar, köpeğinizi fark ederek kazaların önüne geçebilirler.

Afp K-Nite Işıklı Köpek Tasması, suya dayanıklı özelliği sayesinde yağmurlu havalarda da kullanıma uygundur. Ayrıca şarj edilebilir bataryası sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. Tasmanın boyutları ayarlanabilir olduğundan, her türlü köpek cinsine uygun olarak kullanılabilir.

Eğer siz de köpeğinizin gece yürüyüşlerinde güvende olmasını istiyorsanız, Afp K-Nite Işıklı Köpek Tasması tam size göre bir üründür. Hem köpeğinizin güvenliğini sağlayacak hem de sizin için huzur verici bir deneyim sunacak olan bu tasmanın sahip olduğu özelliklerle siz de güvenle tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık