Bu ürünü %9 indirimle 620,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%9 indirimli
ücretsiz kargo

AFP Ultrasonic Timsah Köpek Oyuncağı 32,5x20x6 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922032517
Hesaplanıyor..
620,00TL 680,00TL
206.66 TL'den başlayan taksitlerle
Köpekler için tasarlanmış olan AFP Ultrasonic Timsah Köpek Oyuncağı, onların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak bir üründür. Özellikle de enerjik ve hareketli köpekler için ideal olan bu oyuncağın boyutu 32,5x20x6 cm'dir. Köpeklerin diş sağlığını korumaya yardımcı olan bu oyuncağın ultrasonik ... Devamını oku...
Açıklama

Köpekler için tasarlanmış olan AFP Ultrasonic Timsah Köpek Oyuncağı, onların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak bir üründür. Özellikle de enerjik ve hareketli köpekler için ideal olan bu oyuncağın boyutu 32,5x20x6 cm'dir. Köpeklerin diş sağlığını korumaya yardımcı olan bu oyuncağın ultrasonik özelliği sayesinde köpeklerin diş taşlarını temizlemeye de yardımcı olur.

AFP Ultrasonic Timsah Köpek Oyuncağı, köpeklerin doğal avcılık içgüdülerini harekete geçirirken aynı zamanda onların zekasını da geliştirmeye yardımcı olur. Köpeklerin uzun süreli oyunlar oynamasına olanak tanıyan bu oyuncağın dayanıklı malzemeden üretilmiş olması da uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

Eğer siz de köpeğinizin hem eğlenmesini hem de sağlıklı bir şekilde vakit geçirmesini istiyorsanız, AFP Ultrasonic Timsah Köpek Oyuncağı'nı tercih edebilirsiniz. Hem köpeğiniz hem de siz mutlu olacaksınız!

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık