Bu ürünü %18 indirimle 510,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

AFP Ultrasonic Eşek Köpek Oyuncağı 38,5x12x5x6 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922032593
Hesaplanıyor..
510,00TL 620,00TL
170 TL'den başlayan taksitlerle
Ultrasonic Eşek Köpek Oyuncağı, köpekler için özel olarak tasarlanmış eğlenceli bir oyuncaktır. AFP markasının kalitesi ve güvenilirliği ile üretilen bu oyuncak, köpeğinizin keyifli vakit geçirmesini sağlar. Eşek şeklindeki tasarımı ve renkleri ile dikkat çeken bu oyuncak, köpeğinizin ilgisini çekec... Devamını oku...
Açıklama

Ultrasonic Eşek Köpek Oyuncağı, köpekler için özel olarak tasarlanmış eğlenceli bir oyuncaktır. AFP markasının kalitesi ve güvenilirliği ile üretilen bu oyuncak, köpeğinizin keyifli vakit geçirmesini sağlar. Eşek şeklindeki tasarımı ve renkleri ile dikkat çeken bu oyuncak, köpeğinizin ilgisini çekecek ve oynamaya teşvik edecektir.

Ultrasonic özelliği sayesinde köpeğinizin duyabileceği frekanslarda sesler çıkaran bu oyuncak, onun dikkatini çekecek ve oynamasını sağlayacaktır. Aynı zamanda köpeğinizin diş sağlığını da destekleyen bu oyuncak, dişlerini güçlendirmesine yardımcı olacaktır.

AFP Ultrasonic Eşek Köpek Oyuncağı, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Köpeğinizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde oynamasını sağlayacak bu oyuncak, onun enerjisini atmasına yardımcı olacaktır. Eğlenceli tasarımı ve ses efektleri ile köpeğinizin favori oyuncakları arasına girecek olan bu ürünü hemen satın alarak köpeğinizin mutluluğuna katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık