Bu ürünü %9 indirimle 1.010,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%9 indirimli
ücretsiz kargo

Afp Katlanır Ödül Matı Ayçiçeği 60x60x5 cm

Markalar Afp
Barkod: 847922060794
Hesaplanıyor..
1.010,00TL 1.105,00TL
336.66 TL'den başlayan taksitlerle
Afp Katlanabilir Ödül Matı Ayçiçeği, evcil hayvanlarınızın konforlu bir şekilde dinlenmesini sağlayan bir üründür. 60x60x5 cm boyutlarıyla uygun bir alan kaplayan bu mat, katlanabilir özelliği sayesinde kolayca taşınabilir ve saklanabilir. Üstün kaliteli malzemelerden üretilmiş olan mat, dayanıklı y... Devamını oku...
Açıklama

Afp Katlanabilir Ödül Matı Ayçiçeği, evcil hayvanlarınızın konforlu bir şekilde dinlenmesini sağlayan bir üründür. 60x60x5 cm boyutlarıyla uygun bir alan kaplayan bu mat, katlanabilir özelliği sayesinde kolayca taşınabilir ve saklanabilir. Üstün kaliteli malzemelerden üretilmiş olan mat, dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Ayçiçeği desenli tasarımıyla dikkat çeken bu ödül matı, evinizin dekorasyonuna da şıklık katar. Evcil hayvanlarınızın sağlığı için hiçbir zararlı madde içermeyen bu mat, onların rahatlığını ve konforunu düşünerek tasarlanmıştır. Ayrıca, kolay temizlenebilir özelliği sayesinde hijyenik bir ortam sağlar.

Evcil hayvanlarınızın dinlenme ve uyuma ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenek olan Afp Katlanabilir Ödül Matı Ayçiçeği, onların mutluluğunu ve sağlığını düşünen bir evcil hayvan sahibi için vazgeçilmez bir üründür. Kaliteli ve şık tasarımıyla hem sizin hem de evcil dostlarınızın beğenisini kazanacak olan bu matı hemen satın alarak evinizdeki yerini ayırabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık