Bu ürünü %15 indirimle 3.800,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%15 indirimli
ücretsiz kargo

Catit Pixi Fountain Kediler İçin Otomatik Su Kabı 2000ml (Pembe)

Markalar Catit
Barkod: 022517437162
Hesaplanıyor..
3.800,00TL 4.460,00TL
1266.66 TL'den başlayan taksitlerle
Kediler için tasarlanmış olan Catit Pixi Fountain, kedilerin su ihtiyacını karşılamak ve sağlıklı bir şekilde sulanmalarını sağlamak amacıyla üretilmiş bir otomatik su kabıdır. 2000ml su kapasitesi ile uzun süre suyun tazeliğini korur ve kedilerin her zaman temiz suya erişimini sağlar. Pembe renk se... Devamını oku...
Açıklama

Kediler için tasarlanmış olan Catit Pixi Fountain, kedilerin su ihtiyacını karşılamak ve sağlıklı bir şekilde sulanmalarını sağlamak amacıyla üretilmiş bir otomatik su kabıdır. 2000ml su kapasitesi ile uzun süre suyun tazeliğini korur ve kedilerin her zaman temiz suya erişimini sağlar. Pembe renk seçeneği ile de göz alıcı bir görünüme sahiptir.

Kediler için oldukça önemli olan su tüketimi, sağlıklı bir yaşam için gereklidir. Catit Pixi Fountain, kedilerin su içme alışkanlıklarını teşvik etmek için çeşitli su akışı seçenekleri sunar. Böylece kediler daha fazla su içer ve böbrek sağlıklarını korurlar.

Sağlıklı ve mutlu bir kedi için Catit Pixi Fountain, en doğru tercih olabilir. Kedinizin su ihtiyacını karşılamak ve ona hijyenik bir sulama deneyimi sunmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık