Bu ürünü %18 indirimle 660,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Duvo+ Elektronik Klipsli Asılabilir Kedi Oltası (Pembe)

Markalar Duvo
Barkod: 4047059441466
Hesaplanıyor..
660,00TL 800,00TL
220 TL'den başlayan taksitlerle
Zamanlayıcılı çılgın interaktif kedi oyuncağı Coockoo Foxy, kedinizi eğlendirip hareketli tutmak için mükemmel bir seçimdir. EBI tarafından üretilen bu elektronik oyuncak, klips veya Velcro sayesinde tırmalama ağacına, pencere pervazına veya masaya kolayca takılabilir.Coockoo Foxy, yaylı ve zill... Devamını oku...
Açıklama

Zamanlayıcılı çılgın interaktif kedi oyuncağı Coockoo Foxy, kedinizi eğlendirip hareketli tutmak için mükemmel bir seçimdir. EBI tarafından üretilen bu elektronik oyuncak, klips veya Velcro sayesinde tırmalama ağacına, pencere pervazına veya masaya kolayca takılabilir.

Coockoo Foxy, yaylı ve zilli peluş bir oyun çubuğuna sahiptir ve bu çubuk otomatik ve rastgele bir şekilde yukarı ve aşağı yuvarlanır. Bu interaktif oyuncak, kedinizi daha fazla oynamaya teşvik eder ve aktif kalmasını sağlar. Kedilerin genellikle şişmanlama eğiliminde olduğunu göz önünde bulundurursak, böyle bir oyuncak onları formda ve sağlıklı tutmak için idealdir.

Oyuncakta bir açma/kapama düğmesi bulunur, ancak 5 dakikalık oyundan sonra otomatik olarak kapanarak enerji tasarrufu sağlar. Coockoo Foxy ile kedinizin enerjisini atmasını ve eğlenmesini sağlayabilirsiniz.


Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık