Bu ürünü %12 indirimle 610,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%12 indirimli
ücretsiz kargo

Pawise Balkon ve Pencere İçin Kedi Şeffaf Koruma Ağı 3x2m

Markalar Pawise
Barkod: 8886467584022
Hesaplanıyor..
610,00TL 695,00TL
203.33 TL'den başlayan taksitlerle
Pawise Balkon Kedi Koruma Şeffaf Ağ 3x2 Metre, evcil dostlarınızın güvenliği için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Şeffaf renkteki bu güvenlik ağı, kediler, köpekler ve kuşlar gibi evcil hayvanların balkon veya pencerelerden çıkmalarını ve düşmelerini önlemek amacıyla idealdir.Ürün, 3 cm x 3 cm ... Devamını oku...
Açıklama

Pawise Balkon Kedi Koruma Şeffaf Ağ 3x2 Metre, evcil dostlarınızın güvenliği için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Şeffaf renkteki bu güvenlik ağı, kediler, köpekler ve kuşlar gibi evcil hayvanların balkon veya pencerelerden çıkmalarını ve düşmelerini önlemek amacıyla idealdir.

Ürün, 3 cm x 3 cm genişliğinde kare parçalardan oluşan ince şeffaf yapıdaki fileden üretilmiştir. Dayanıklı malzemeden yapılmış olan ağ, uzun ömürlüdür ve güvenli bir kullanım sunar. Paket içeriğinde gerdirmek için gerekli olan ip de bulunmaktadır, bu sayede kolayca monte edilebilir.

Pawise Balkon Kedi Koruma Şeffaf Ağ, 3 metre genişlik ve 2 metre uzunluk ölçüleriyle küçük ve orta büyüklükteki balkonlar veya pencereler için uygun bir çözüm sunar, evcil hayvanlarınızın güvenliği için ideal bir seçenektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık