Bu ürünü %12 indirimle 220,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%12 indirimli

Wahlen Professional Eye Care Göz Temizleme Solüsyonu 50 ml

Markalar Wahlen
Barkod: 8698931099105
Hesaplanıyor..
220,00TL 250,00TL
73.33 TL'den başlayan taksitlerle
Wahlen Eye Care, kedi ve köpekler için göz yaşı lekelerini çıkarmak amacıyla geliştirilmiş bir üründür. İçeriğinde renksiz çözelti, propilen glikol, borik asit, sodyum lauril sülfat, kokamidopropil betain, kokoglukozid, aloe vera ekstraktı, metil sülfonyl metan, polisorbat 20 ve metil paraben bulunu... Devamını oku...
Açıklama

Wahlen Eye Care, kedi ve köpekler için göz yaşı lekelerini çıkarmak amacıyla geliştirilmiş bir üründür. İçeriğinde renksiz çözelti, propilen glikol, borik asit, sodyum lauril sülfat, kokamidopropil betain, kokoglukozid, aloe vera ekstraktı, metil sülfonyl metan, polisorbat 20 ve metil paraben bulunur.

Ürün, göz yaşı lekelerini temizlemek için özel olarak formüle edilmiştir. Kullanım alanı kedi ve köpeklerde göz çevresindeki bu lekelerin temizlenmesidir.

Uygulama oldukça basittir. Ürünün özel damlalığı kullanılarak az miktarda ürün pamuklu çubuğa, gazlı beze veya pamuk parçasına damlatılır ve gözün çevresindeki lekeli veya kirli alanlar nazikçe silinir. Temizlik işlemi sırasında her göz çevresi için ayrı bir pamuk çubuğu, gazlı bez veya pamuk kullanılmalıdır. Ürünün gözle temasından kaçınılmalıdır.

Uygulamadan sonra temiz bir gazlı bez veya pamukla uygulama bölgesi kurulanmalıdır. Göz yaşı lekelerini gidermek için haftada 1 hafta boyunca günde 3 kez uygulama yapılmalıdır. Sonrasında leke oluşumunu önlemek için haftada 1-2 kez düzenli olarak kullanılmalıdır. Uygulama sırasında herhangi bir irritasyon görülmesi durumunda uygulamaya son verilmeli ve inatçı veya ciddi durumlarda bir veteriner hekime danışılmalıdır. Uygulama talimatlarına uyulduğu takdirde istenmeyen yan etkilerin görülme olasılığı düşüktür.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık