Bu ürünü %20 indirimle 400,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%20 indirimli
ücretsiz kargo

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı 45x45x12 cm (Mavi)

Markalar Ewox
Barkod: 8682450673250MAV
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 350 TL
400,00TL 500,00TL
133.33 TL'den başlayan taksitlerle
Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, evcil dostlarımız için konforlu ve şık bir uyku alanı sunmaktadır. Yumuşak sünger malzemesi sayesinde kedileriniz rahatlıkla dinlenip uyuyabilirler. Yuvarlak tasarımı ile kedilerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlar ve rahatça kıvrılarak uyumalarına olanak ta... Devamını oku...
Açıklama

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, evcil dostlarımız için konforlu ve şık bir uyku alanı sunmaktadır. Yumuşak sünger malzemesi sayesinde kedileriniz rahatlıkla dinlenip uyuyabilirler. Yuvarlak tasarımı ile kedilerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlar ve rahatça kıvrılarak uyumalarına olanak tanır.

Kedi yatağının mavi rengi, evinizin dekorasyonuna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. 45x45x12 cm boyutlarıyla orta boy kediler için ideal bir yatak olup, kolayca taşınabilir ve her odada kullanılabilir.

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, dayanıklı ve uzun ömürlü bir üründür. Yıkama talimatlarına uyulduğu sürece uzun süre kullanabilirsiniz. Kedinizin konforu ve sağlığı için en uygun seçeneklerden biri olan bu kedi yatağı, onların mutluluğunu ve huzurunu düşünen kedi sahipleri için ideal bir tercihtir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık