Bu ürünü %17 indirimle 495,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%17 indirimli
ücretsiz kargo

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı 45x45x12 cm (Kırmızı)

Markalar Ewox
Barkod: 8682450673250KRMZ
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 350 TL
495,00TL 595,00TL
165 TL'den başlayan taksitlerle
Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, kedinizin konforu ve rahatlığı için tasarlanmış şık bir üründür. 45x45x12 cm boyutlarıyla orta büyüklükte olan bu yatak, kedinizin rahatça uzanıp dinlenmesi için ideal bir alan sağlar.Kırmızı rengiyle dikkat çeken bu yatak, evinizin dekorasyonuna da şıklık katacaktı... Devamını oku...
Açıklama

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, kedinizin konforu ve rahatlığı için tasarlanmış şık bir üründür. 45x45x12 cm boyutlarıyla orta büyüklükte olan bu yatak, kedinizin rahatça uzanıp dinlenmesi için ideal bir alan sağlar.

Kırmızı rengiyle dikkat çeken bu yatak, evinizin dekorasyonuna da şıklık katacaktır. Üzerinde bulunan sünger malzeme sayesinde kediniz için yumuşak ve konforlu bir yüzey sunar. Aynı zamanda yuvarlak şekliyle de kedinizin kendini güvende hissetmesini sağlar.

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, dayanıklı ve uzun ömürlü bir üründür. Kolayca temizlenebilir özelliği sayesinde de kedinizin hijyenini korur. Kedinizin seveceği bu yatak, onun için vazgeçilmez bir dinlenme alanı olacaktır.

Eğer siz de kedinizin konforunu düşünüyorsanız ve ona şık bir yatak arıyorsanız, Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı'nı tercih edebilirsiniz. Hem kediniz hem de siz bu kararınızdan memnun kalacaksınız.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık