Bu ürünü %20 indirimle 400,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%20 indirimli
ücretsiz kargo

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı 45x45x12 cm (Bej)

Markalar Ewox
Barkod: 8682450673250BEJ
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 350 TL
400,00TL 500,00TL
133.33 TL'den başlayan taksitlerle
Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, evcil hayvanlarınızın konforu ve rahatlığı için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Kedinizin gününü keyifle geçirebilmesi için ideal bir yatak olan Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, 45x45x12 cm boyutlarıyla her türlü kedi ırkına uygun bir seçenektir.Bej rengiyle ş... Devamını oku...
Açıklama

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, evcil hayvanlarınızın konforu ve rahatlığı için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Kedinizin gününü keyifle geçirebilmesi için ideal bir yatak olan Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, 45x45x12 cm boyutlarıyla her türlü kedi ırkına uygun bir seçenektir.

Bej rengiyle şık ve modern bir görünüme sahip olan bu kedi yatağı, evinizin dekorasyonuna da uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yumuşak sünger malzemesi sayesinde kediniz rahatlıkla uyuyabilir ve dinlenebilir.

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, sağlıklı ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kolayca temizlenebilir özellikte olan bu yatak, uzun süre kullanım için ideal bir seçenektir.

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı ile evcil dostunuzun konforunu ve mutluluğunu ön planda tutabilirsiniz. Kaliteli ve şık tasarımıyla kedinizin en sevdiği yer haline gelecek bu yatak, onun için vazgeçilmez bir parça olacaktır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık