Bu ürünü %19 indirimle 420,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%19 indirimli
ücretsiz kargo

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı 45x45x12 cm (Lime)

Markalar Ewox
Barkod: 8682450673250LIME
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 350 TL
420,00TL 520,00TL
140 TL'den başlayan taksitlerle
Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, evcil dostlarımız için konforlu ve şık bir uyku alanı sunmaktadır. 45x45x12 cm boyutlarıyla orta boy kediler için ideal bir yatak olan Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, lime rengiyle de göz alıcı bir tasarıma sahiptir.Bu yatağın en büyük özelliği ise içerisinde bulu... Devamını oku...
Açıklama

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, evcil dostlarımız için konforlu ve şık bir uyku alanı sunmaktadır. 45x45x12 cm boyutlarıyla orta boy kediler için ideal bir yatak olan Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, lime rengiyle de göz alıcı bir tasarıma sahiptir.

Bu yatağın en büyük özelliği ise içerisinde bulunan yüksek kaliteli sünger malzemesidir. Bu sayede kediniz rahatça yatabilir ve uyuyabilir. Aynı zamanda yatağın yuvarlak şekli kedinizin kendini güvende hissetmesini sağlar.

Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı, kolayca temizlenebilir özelliktedir. Üzerinde biriken tüy ve kirleri vakumlayarak veya ıslak bir bezle silerek temizleyebilirsiniz.

Eğer siz de sevimli dostunuz için konforlu ve şık bir uyku alanı arıyorsanız, Ewox Sünger Yuvarlak Kedi Yatağı'nı tercih edebilirsiniz. Kedinizin rahatını düşünen bir kedi sahibiyseniz, bu yatak tam size göre!

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık