Bu ürünü %17 indirimle 75,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%17 indirimli

Pet Vogue Işıklı ve Sesli Köpek Topu Oyuncağı 6 cm (Karışık Renklerde)

Markalar Demirhan
Barkod: 8662214516412
Hesaplanıyor..
75,00TL 90,00TL
25 TL'den başlayan taksitlerle
Pet Vogue Işıklı ve Sesli Köpek Topu Oyuncağı, köpekler için eğlenceli ve interaktif bir oyuncak seçeneğidir. 6 cm boyutundaki top, karışık renklerde tasarlanmıştır ve köpeğinizin dikkatini çekecek şekilde parlak ışıklar ve ses efektleri ile donatılmıştır.Bu oyuncak, köpeğinizin hem fiziksel hem de ... Devamını oku...
Açıklama

Pet Vogue Işıklı ve Sesli Köpek Topu Oyuncağı, köpekler için eğlenceli ve interaktif bir oyuncak seçeneğidir. 6 cm boyutundaki top, karışık renklerde tasarlanmıştır ve köpeğinizin dikkatini çekecek şekilde parlak ışıklar ve ses efektleri ile donatılmıştır.

Bu oyuncak, köpeğinizin hem fiziksel hem de zihinsel ihtiyaçlarını karşılamak için idealdir. Işıklı ve sesli özellikleri sayesinde köpeğinizin oyun oynarken eğlenmesini sağlarken, aynı zamanda onun reflekslerini geliştirmesine ve zekasını kullanmasına yardımcı olur.

Pet Vogue Işıklı ve Sesli Köpek Topu Oyuncağı, sağlam malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Köpeğinizin güvenliği için herhangi bir zararlı madde içermez. Bu oyuncak sayesinde köpeğinizin enerjisini atmasına ve mutlu olmasına yardımcı olabilirsiniz.

Eğlenceli ve interaktif bir oyun deneyimi sunan Pet Vogue Işıklı ve Sesli Köpek Topu Oyuncağı, köpeğinizin favori oyuncaklarından biri olabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık