Bu ürünü %12 indirimle 220,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%12 indirimli

Pet Vogue İki Toplu Halatlı Çekiştirme Köpek Oyuncağı (Karışık Renklerde)

Markalar Demirhan
Barkod: 8662214514074
Hesaplanıyor..
220,00TL 250,00TL
73.33 TL'den başlayan taksitlerle
Pet Vogue İki Toplu Halatlı Çekiştirme Köpek Oyuncağı, köpeklerinizin eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak bir oyuncaktır. Karışık renklerde sunulan bu oyuncağın sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş olması, uzun süre kullanılabilmesini sağlar.Köpekler, doğaları gereği çekiştirmeyi severler.... Devamını oku...
Açıklama

Pet Vogue İki Toplu Halatlı Çekiştirme Köpek Oyuncağı, köpeklerinizin eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak bir oyuncaktır. Karışık renklerde sunulan bu oyuncağın sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş olması, uzun süre kullanılabilmesini sağlar.

Köpekler, doğaları gereği çekiştirmeyi severler. Bu oyuncak sayesinde köpeğiniz hem fiziksel aktivitesini arttırabilir hem de diş sağlığını koruyabilir. Aynı anda iki topun olması, köpeğinizin dikkatini çekecek ve oyunu daha keyifli hale getirecektir.

Pet Vogue İki Toplu Halatlı Çekiştirme Köpek Oyuncağı, köpeğinizin sosyalleşmesine de yardımcı olabilir. Diğer köpeklerle oynarken, iletişim kurmasını sağlayarak sosyal becerilerini geliştirebilir.

Eğer köpeğinizin enerjisini atmasını ve eğlenmesini istiyorsanız, Pet Vogue İki Toplu Halatlı Çekiştirme Köpek Oyuncağı tam size göre! Kaliteli malzemesi ve eğlenceli tasarımı ile köpeğinizin favori oyuncağı olmaya aday.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık