Bu ürünü %9 indirimle 145,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%9 indirimli

Paticat Marsilya Sabunlu Topaklanan Kedi Kumu Kalın Taneli 5 LT

Markalar Paticat
Barkod: 8681489004257
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 95 TL
145,00TL 160,00TL
48.33 TL'den başlayan taksitlerle
Paticat Marsilya Sabunlu Topaklanan Kedi Kumu, kedileriniz için özel olarak tasarlanmış bir kedi kumudur. Kaliteli malzemelerden üretilen bu kedi kumu, kedilerinizin tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Topaklanma özelliği sayesinde temizliği kolaylaştıran bu kedi kumu, hijyen... Devamını oku...
Açıklama

Paticat Marsilya Sabunlu Topaklanan Kedi Kumu, kedileriniz için özel olarak tasarlanmış bir kedi kumudur. Kaliteli malzemelerden üretilen bu kedi kumu, kedilerinizin tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Topaklanma özelliği sayesinde temizliği kolaylaştıran bu kedi kumu, hijyenik bir ortam sağlar.

Marsilya sabunu ile zenginleştirilen bu kedi kumu, hoş bir koku bırakarak evinizin ferah kokmasını sağlar. Kalın taneli yapısı sayesinde sıvıyı hızla emen bu kedi kumu, hijyenik bir ortam oluşturur ve koku oluşumunu engeller. 5 litrelik ambalajıyla uzun süre kullanabileceğiniz bu kedi kumu, ekonomik bir seçenektir.

Paticat Marsilya Sabunlu Topaklanan Kedi Kumu, kedilerinizin sağlığı ve konforu için en uygun seçenektir. Hem sizin hem de kedilerinizin memnuniyetini sağlayacak bu kedi kumunu hemen deneyebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık