Bu ürünü %12 indirimle 225,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%12 indirimli

Paticat Portakal Kokulu Topaklanan Kedi Kumu İnce Taneli 10 LT

Markalar Paticat
Barkod: 8681489004141
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 150 TL
225,00TL 255,00TL
75 TL'den başlayan taksitlerle
Paticat Portakal Kokulu Topaklanan Kedi Kumu İnce Taneli 10 LT, evcil dostlarımız için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli bir kedi kumudur. Portakal kokusu sayesinde evinizde hoş bir koku bırakırken, ince taneleri sayesinde de kedinizin patilerine yapışmaz ve temizlik konusunda size kolaylık sa... Devamını oku...
Açıklama

Paticat Portakal Kokulu Topaklanan Kedi Kumu İnce Taneli 10 LT, evcil dostlarımız için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli bir kedi kumudur. Portakal kokusu sayesinde evinizde hoş bir koku bırakırken, ince taneleri sayesinde de kedinizin patilerine yapışmaz ve temizlik konusunda size kolaylık sağlar.

Bu kedi kumu, topaklanma özelliği sayesinde kedinizin tuvaletini temizlemek oldukça kolay hale gelir. Kedinizin tuvaletini temizlerken topaklanan kumları kolayca ayırabilir ve geriye temiz bir kum bırakabilirsiniz.

Paticat Portakal Kokulu Topaklanan Kedi Kumu İnce Taneli 10 LT, kedinizin tuvalet deneyimini daha keyifli hale getirirken, evinizin temiz ve ferah kokmasını da sağlar. Hem sizin hem de kedinizin mutluluğu için tercih edebileceğiniz bu ürünü hemen deneyebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık