Bu ürünü %12 indirimle 225,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%12 indirimli

Paticat Portakal Kokulu Topaklanan Kedi Kumu Kalın Taneli 10 LT

Markalar Paticat
Barkod: 8681489004233
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 150 TL
225,00TL 255,00TL
75 TL'den başlayan taksitlerle
Kediler için hijyenik bir yaşam alanı oluşturmanın en önemli adımlarından biri doğru kedi kumu seçimidir. Paticat Portakal Kokulu Topaklanan Kedi Kumu, kalın taneli yapısı ve portakal kokusuyla kedilerinizin tuvalet deneyimini daha keyifli hale getirir.Bu özel kedi kumu, yüksek emicilik özelliği say... Devamını oku...
Açıklama

Kediler için hijyenik bir yaşam alanı oluşturmanın en önemli adımlarından biri doğru kedi kumu seçimidir. Paticat Portakal Kokulu Topaklanan Kedi Kumu, kalın taneli yapısı ve portakal kokusuyla kedilerinizin tuvalet deneyimini daha keyifli hale getirir.

Bu özel kedi kumu, yüksek emicilik özelliği sayesinde idrarı hızla topaklayarak temizliği kolaylaştırır. Aynı zamanda portakal kokusuyla kötü kokuları hapsederek ferah bir ortam sağlar. Kedilerin hassas cilt yapısına uygun olarak üretilen bu kedi kumu, cilt tahrişlerini önler ve sağlıklı bir tuvalet deneyimi sunar.

Paticat Portakal Kokulu Topaklanan Kedi Kumu, 10 litrelik ambalajıyla uzun süre kullanım imkanı sunar. Evcil hayvanınızın sağlığı ve konforu için en doğru tercihi yaparak ona temiz ve hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz. Hem sizin hem de kedinizin mutluluğu için Paticat kedi kumunu tercih edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık