Bu ürünü %14 indirimle 30,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

OneVet Powder Pudra Kokulu Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr

Markalar OneVet
Barkod: 8683762340472
Hesaplanıyor..
30,00TL 35,00TL
10 TL'den başlayan taksitlerle
Kediler evcil hayvanlar arasında en sevimli ve sevgi dolu olanlarından biridir. Ancak, kedi sahiplerinin en büyük sorunlarından biri kedi kumunun yaydığı kötü kokudur. Bu sorunu çözmek için OneVet Powder Pudra Kokulu Kedi Kumu Koku Giderici ürünü geliştirilmiştir.OneVet Powder, özel formülü sayesind... Devamını oku...
Açıklama

Kediler evcil hayvanlar arasında en sevimli ve sevgi dolu olanlarından biridir. Ancak, kedi sahiplerinin en büyük sorunlarından biri kedi kumunun yaydığı kötü kokudur. Bu sorunu çözmek için OneVet Powder Pudra Kokulu Kedi Kumu Koku Giderici ürünü geliştirilmiştir.

OneVet Powder, özel formülü sayesinde kedi kumunun yaydığı kötü kokuları etkili bir şekilde giderir ve evinizin her zaman temiz ve ferah kokmasını sağlar. 25 gram olarak sunulan bu ürün, uzun süreli kullanım için idealdir ve kedinizin tuvalet deneyimini daha keyifli hale getirir.

Evde kedinizle birlikte yaşarken, onun sağlığı ve konforu da sizin için önemlidir. OneVet Powder Pudra Kokulu Kedi Kumu Koku Giderici ile kedinizin tuvalet deneyimini daha keyifli hale getirirken, evinizin de her zaman temiz ve ferah kokmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürünü hemen deneyerek, kedinizle daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmeye başlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık